fbpx

Kropsmassage i København

Ultimativ forkælelse for krop og sind

 

Den helende effekt svarer til 8 timers søvn

Helkropsmassage er for dig, der mærker spændinger, stress, træthed, søvnproblemer eller andre overbelastninger – fysisk og/eller mentalt – i hverdagen. Mit unikke mix af terapeutiske teknikker heler din krop og dit sind, så effekten svarer til 8 timers søvn.

Hemmeligheden bag den store effekt

Anti-stress kropsmassage handler helt grundlæggende om en fast og monoton rytme og et tempo, der ikke overstiger mere end 3 cm. pr. sekund. Det er nemlig hele hemmeligheden bag påvirkning af de hudreceptorer, der sender signaler til det parasympatiske nervesystem. Massagens dybde, rækkefølge og teknikker afhænger af dig og dine aktuelle behov.

Teknik og trance

Med bløde, rytmiske strøg appellerer mine hænder til dit nervesystem, så du forpupper dig i en afslappet og behagelig tilstand, som er en slags fysisk og mental trance. Når du er i den trancelignende bevidsthedstilstand, er dine sanser er stadig aktive. Det betyder, at nervesystemet husker tilstanden, og lagrer denne læring, så du mærker den afstressende effekt af min behandling i lang tid efter.

Min behandling består af teknikker, der:

  • Løsner spændinger
  • Smidiggør muskler og led
  • Lindrer hovedpinetendens
  • Reducerer stress
  • Accelererer udskillelse af kroppens affaldsstoffer
  • Stimulerer blodcirkulationen og dermed iltforsyningen
  • Opløser mentale spændinger

Alt sammen baseret på naturvidenskab, evidens og godt håndværk – men også den kunst, som det er at skræddersy behandlingen til lige præcis den version af dig, som du er lige nu.

Blid behandling med stor effekt

Mange har prøvet kropsmassage med hårde manipulationer, der har fokus på problemzonen. Jeg arbejder lige modsat. For ved at stresse zoner med smerter og spændinger, stresser man vævet yderligere. Derfor bringer jeg hurtigst muligt din krop og din sind til en ændret bevidsthedstilstand, hvor jeg kan arbejde i dybden.

 

Vælg mellem 60, 90 og 120 minutters kropsmassage

i min klinik i København K

Massage 60 minutter:

Behandling af kroppens bagside med massage, der balancerer din højre og venstre hjernehalvdel. Jeg afslutter med at løsne spændinger i nakken og brystmusklerne, så iltmætningen af din hjerne bliver øget.

Massage 90 minutter:

Afslappende massage, hvor jeg kommer endnu dybere med særligt fokus på dit fysiske og mentale velvære. Inklusive blid og afslappende massage af mave, håndflader og fødder.

Massage 120 minutter:

Den ultimative helkropsmassage, som bringer dig i et fysisk og mentalt bevidsthedsniveau, hvor du slapper 100% af. Som effektfuld finish kan jeg, hvis du ønsker det, kombinere med ansigtsmassage.

Få nyt og gode tilbud fra Be Relaxed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en velkomstgave

Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til at oprette dig som kunde i vores bookingsystem

Jeg lover, at du aldrig vil blive ringet op