fbpx

Ansigtsmassage i København

Ansigtsmassage med fysisk, mental og kosmetisk effekt

Ansigtsmassage afstresser og giver et kosmetisk løft

Din mimik gør dit ansigt til et spejl af dit liv. Ansigtsmusklerne er designet og trænet til fx at udtrykke dine følelser, knibe øjnene sammen i stærkt lys og tygge din mad. Det kræver stærke muskler, der tit kan have svært ved at holde fri og slappe helt af. Det sætter sine spor.

Ansigtsmassage hos Be Relaxed har en tredimensionel effekt, der fjerner spændinger og reducerer ansigtets tegn på fysisk og/eller mental overbelastning.

Nænsom 5-niveau-teknik hypnotiserer og heler

Min teknik består af lette, nænsomme berøringer i mønstre, der er baseret på evidens og nyeste forståelse af aldringsprocesser. Behandlingen kommer igennem 5 niveauer:

  1. Bindevævet bliver opvarmet, fascier bliver strakt i alle retninger og strukturer bliver forsigtigt blødgjort
  2. Lymfesystemet er ofte i ubalance, så der opstår væskeansamlinger, og derfor drænerer behandlingen ansigtets, hovedets, nakkens og skuldrenes lymfekirtler
  3. Musklerne bliver strakt og afspændt
  4. Nervebanerne bliver balanceret og aflastet via den neurosedative massage
  5. Huden bliver blødgjort og rynker smeltet

Behandlingen afslapper og afstresser både fysisk, mentalt og emotionelt – og oveni er der de kosmetiske effekter: Halsen bliver længere, eventuel dobbelthage bliver mindre, slappe muskler bliver stimuleret og vitaliseret, huden bliver glattere og eventuelle hævelser bliver udlignet.

 

Vælg mellem 45 og 60 minutters massage

45 minutters anti-stress ansigtsmassage:

Er det rette valg for dig, der har brug for en hypnotiserende massage, der slukker for nervesystemets overbelastning, ilter blodet og løsner spændinger, så du oplever en dyb ro og reducering af stress både fysisk og følelsesmæssigt.

60 minutters ansigtsmassage:

Kombinerer afslapning, anti-age og problemløsning i ansigtsmuskler, bindevæv og lymfer. Nakke- og skulderspændinger bliver lindret, spændingshovedpine bliver forebygget/reduceret, nervøse trækninger bliver dæmpet, og du slipper stress i krop og sind.

Få nyt og gode tilbud fra Be Relaxed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en velkomstgave

Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til at oprette dig som kunde i vores bookingsystem

Jeg lover, at du aldrig vil blive ringet op