fbpx

Ansigt

Ansigtsmassage

med fysisk, mental og kosmetisk effekt

Ansigtsmassage kan både afstresse og give et kosmetisk løft til dit ansigt. Behandlingen er for dig, der oplever spændinger i ansigt, hoved og skuldre og/eller gerne vil have anti-aget dit ansigt.

Teknikken består af lette, nænsomme berøringer i mønstre, der er baseret på evidens og nyeste forståelse af aldringsprocesser. Din behandling er unik, og bliver designet efter din ansigtstype.

45 minutters anti-stress ansigtsmassage:

Er det rette valg for dig, der har brug for en hypnotiserende massage, der slukker for nervesystemets overbelastning, så du oplever en dyb ro og reducering af stress både fysisk og følelsesmæssigt.

60 minutters ansigtsmassage:

Kombinerer afslapning, anti-age og problemløsning i ansigtsmuskler, bindevæv og lymfer. Nakke- og skulderspændinger bliver lindret, spændingshovedpine bliver forebygget/reduceret, nervøse trækninger bliver dæmpet, og du slipper stress i krop og sind.

Oveni er der de kosmetiske effekter: Halsen bliver længere, eventuel dobbelthage bliver mindre, slappe muskler bliver stimuleret og vitaliseret, huden bliver glattere, og eventuelle hævelser bliver udlignet.

Summa summarum – et løft til din fysiske, mentale og emotionelle livskvalitet.